Tilleggstjenester - Svampen

Tilleggstjenester

Underspyling

Underspyling er en ekstratjeneste som kan bestilles sammen med de andre pakkene eller som en ting alene. Etter å ha kjørt på tørre veier og fått samlet masse skitt opp under bilen, eller etter å ha kjørt på veier som er saltet i vinterhalvåret er det virkelig å anbefale å utføre underspyling.

Lakkrens

Har bilen din microriper, eller om den rett å slett er falmet i lakken så anbefaler vi at du velger en lakkrens før bilen poleres.

Dette er en ekstra tjeneste du velger sammen med pakken, og vi anbefaler alltid at bilen poleres etter lakkrens. Dette for å tette porene i lakken slik at ikke dritt og urenheter i lufta setter seg så lett fast igjen.

Tjenesten booker du på nettsiden vår

Rubbing

Vi opplever ofte at en bil kommer inn og kunden har bestilt eksklusiv pakken og tror at da forsvinner alle riper. Det gjør de dessverre ikke. For å fjerne riper må man rubbe bilen. Her har vi forskjellige produkter fra Rupes og forskjellige puter med forskjellige hardhet alt etter hvor store/dype ripene er.

Denne tjenesten bestiller du på nettsiden vår, og har du spørsmål rundt tjenesten så ring oss på 3834 7470

Lyktepolering

Lyktepolering er et rimelig alternativ istedenfor å måtte bytte lykta etter for eksempel en Eu kontroll eller at du selv ser at lykta er forringet.

Bestill en time hos oss, og får vi ikke lykta blank betaler du heller ikke for tjenesten.

For spørsmål, ring 3834 7470

Motorvask

Motorvask er lurt å utføre for å kunne oppdage lekkasjer, holde reimer og deksler rene.

Vi utfører motorvask med avfetting, børste og varmt vann. Vi tar også innvendig i panseret og i karmen rundt motoren. Skal du selge bilen, eller bare holde bilen i god stand bør du velge dette som en tilleggstjeneste.

OZON-behandling

Ozon behandling av bilen din renser ved å bryte ned på et molekylært plan. Ozon bryter også ned bakterier, virus og sporer.

Har du for eksempel kjøpt en bil som har stått lagret lenge, eller har hatt hund i bilen vil denne tjenesten fjerne de luktene.

Denne tjenesten kombineres ofte med Sete/teppe rens for å først fjerne alt som ligger og lager lukten.

Ved spørsmål, ring oss på 3834 7470

Flere tjenester

Meny