Camping - Svampen

Bobil & Camping

Klargjøring av bobil eller campingvogn til ferien? Kontakt oss, vi fikser det.

Hos oss kan du få vasket og polert opp bobilen eller campingvognen din.

På begge deler er det kun svampvask og vanlig vannslange som gjelder. I tillegg blir det tørket for hånd før polering. Vi gjør jobber kun utvendig i utgangspunktet, men kontakt oss om du har behov for noe inni. Vi tar også taket.

 

Book time direkte her i kalenderen eller ring oss for hjelpe eller spørsmål på 3834 7470

Hvorfor velge Svampen

Svampen er Lyngdals ledende bilpleieverksted og har mer enn 10 års erfaring og med mange fornøyde stamkunder. Vår bilpleier er fagutdannet billakkerer og har høy kompetanse hva gjelder billakk og vedlikehold av den. Svampen benytter markedets beste bilpleiemidler og disponerer lys og støvfri vaskehall. I alt sikrer dette deg som kunde og din bil den beste mulig pleie.

Hva gjør vi?

Vask

Vi vasker bilen med det som anbefales på markedet med svamp og varmt vann før bilen spyles med vannslangen.

Rens

Rens utfører vi på bobiler eller campingvogner som som trenger og få fram glansen igjen og er en tilleggstjeneste. Du som kunde bestiller dette enkelt i bestillingsskjemaet vårt under tilleggstjenester, og om vår arbeidsleder mener dette bør utføres og du ikke har bestilt det vil han ta en telefon til deg og anbefale.

Spør oss om du lurer på noe.

Polering

Polering er siste step i vår gjennomgang. Her forsegler vi lakken og legegr et belegg som skal slites på til neste behandling. Vi anbefaler minimum 1 gang per år, men brukes bilen/bobilen/campinvognen mye og i tillegg kanskje brukes en del på grusveier anbefaler vi ca hver 6-8 mnd.

Bulk-fix

Bulkfix eller PDR paintless dent repair er en elegant og billig måte og fikse små bulker på der lakken ikke er ødelagt. Har du for eksempel en liten bulk etter en dør på en parkeringsplass? Eller kanskje har du såvidt vært borti noe så du kan se en liten bulk, ja da kan vi få den ut igjen.

Book time her i kalenderen eller ring oss på 3834 7470 så hjelper vi deg gjerne.

Våre pakketilbud

Medium-pakke

Dette er en veldig mye brukt pakke når man for eksempel ønsker å holde bilen ren mellom hver gang bilen er polert.

Mini-pakke

Mini pakken er vår minste pakke, og bestiller du den får du en utvendig vask av bilen din.

Meny